Waarom zou u niet met een interieurarchitect werken?

Waarom zou u niet met een interieurarchitect werken?

Laat ons eerlijk zijn… De grootste investering die u ooit zal doen is uw woning. Waarom zou u dan NIET willen werken met een professional? U stelt toch zelf geen diagnose voor uw ziekte? U gaat naar een arts! U vertrouwt hem, omdat hij een professional is in zijn vak. Hij zal u beter kunnen helpen met zijn kennis en ervaring. Dus waarom zou u dan voor uw interieur geen interieurarchitect inschakelen?

Dat klinkt allemaal interessant, maar zoals elke mens op aarde vraagt u zich nu af wat dat allemaal kan betekenen voor u? “What’s in it for me?” Hierbij zijn er een aantal voor de hand liggende redenen die misschien toch niet zo evident zijn …

 

We besparen u tijd!

inrichting-van-een-woning-door-binnenhuisarchitect-destelbergen_wm

Materialen, afwerking, kleuren en dergelijke kiezen voor uw interieur is zoals een bezoek aan het grootste warenhuis ter wereld! Heel veel keuze, heel veel verschil in prijs en kwaliteit en waarschijnlijk weet u de voor- en nadelen niet eens van elke mogelijkheid. En elke dag komen er nieuwe materialen, nieuwe afwerkingen, andere kleuren bij!

De meeste mensen kennen ook de structurele werking van het gebouw niet. Stel eens voor als u dat allemaal moet gaan opzoeken!

  • Wij helpen u keuzes te maken tussen de ontelbare mogelijkheden.
  • Wij kennen de voor- en nadelen van de gekozen mogelijkheden.
  • Wij bieden u de kennis dat we hebben bij structurele aanpassingen.
  • Wij kennen de laatste nieuwe materialen en kunnen u daarmee helpen.

We helpen u een compromis te zoeken

Hebt u ooit een probleem gehad in het midden van een bouwfase? Wat als u een muur afbreekt en beseft dat uw eigen ontwerp niet meer realiseerbaar is?

Een verbouwing is zoals de doos van Pandora. Vol met onverwachte problemen. We helpen u een compromis te zoeken die nog altijd esthetisch verantwoord is!

Ieder zijn vak!

Zoals ik niets afweet van uw beroep zal u het hele proces van een verbouwing of renovatie niet kennen. Dit is ons vak. We helpen u daarbij. Hoe loopt een werf? Op wat moet u letten? Hoe kiest u een aannemer?

Wij spreken de taal van de bouw!

Ja! Er bestaat zoiets! Een algemene taal die een aannemer, leverancier, architect, interieurarchitect, kan verstaan. Die taal wordt onder andere gecommuniceerd via een goed plan! We weten wat er op een plan moet staan want laat ons eerlijk zijn een verbouwing zonder fouten, die bestaat niet. Maar een verbouwing met een absoluut minimum aan fouten bestaat wel dankzij onze plannen!

Wij zijn uw advocaat

En wanneer er toch een fout zou gemaakt worden, ondanks alle voorzorgen, zullen wij de tussenpersoon zijn. We zijn uw advocaat om een probleem zo snel, zo goed en zo kosteloos mogelijk op te lossen. Een neutrale partij tussen u als klant en de uitvoerders.

Ontwerp

Wilt u geen alledaagse woning? Liever een woning die aan uw wensen en leefgewoontes aangepast is? Wij kunnen een ontwerp aanbieden dat uniek is voor u en waarin u centraal staat!

Vakmensen

interieur-van-een-woning-destelbergen-interieur-architect_wm

Als u in de Gouden Gids kijkt, zal u ontelbare vakmensen tegenkomen. Ieder is gespecialiseerd in zijn vak. Maar hoe weet u wie te kiezen?

Ik heb ooit een klant gehad die mij ingeschakeld heeft na een verlies van 35000 € die ze als voorschot betaald had aan een algemene aannemer. De aannemer was natuurlijk nergens meer te bespeuren!

Dus hoe weet u dat u uw aannemers kan vertrouwen? Wij plaatsen onze vakmensen in het project met wie we minstens al één keer gewerkt hebben. Vakmensen die niet voldoen aan onze kwaliteit? Die klanten in moeilijkheden brengen? Die krijgen geen tweede kans.

En vooral we besparen u een aantal sessies bij een psycholoog!

Een verbouwing of een renovatie die zorgeloos verloopt zonder problemen of fouten, zonder discussies met aannemers of leveranciers … dat bestaat enkel in een droomwereld. En dat betekent slapeloze nachten, nachtmerries, maagzweer, ruzies, misschien zelfs echtscheidingen! Dus uiteindelijk besparen we u kosten bij een psycholoog en misschien ook kosten om een advocaat in te schakelen voor een echtscheiding! Dat zijn wel de beste redenen om ons te contacteren!

Zijn we duur? We zijn niet goedkoop. Alle goede diensten kosten geld.

Zijn we duur in vergelijking met de kosten die u zal besparen door de verkeerde goederen te kopen, verkeerde kleuren te kiezen, verkeerde mensen aan te nemen? NEE!

Zijn we duur in vergelijking met de fouten dat u kan vermijden? Fouten die door gebrek aan kennis, smaak, tijd of een professioneel netwerk zullen gebeuren? NEE!

Zijn we duur in vergelijking met een stressvrije verbouwing? NEE!

Dus de grootste investering in uw leven? En u vindt het niet nodig om met een professioneel te werken? Het zou zijn zoals u zelf uw tanden wilt trekken in plaats van naar een tandarts te gaan. Pijnlijk 🙂

Spread the love

Hebt je een project voor mij? Neem contact met mij op.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
    0