Uw interieurarchitecte Shanaz Razik

Multiculturele creativiteit

Ik ben geboren en getogen in Sri Lanka. In 2001 verhuisde ik naar België. Ik behaalde in 2005 mijn diploma Interieurvormgeving aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) in Gent. Met mijn multiculturele achtergrond sla ik een brug tussen strak Europees design en kleurrijke Aziatische verfijning. Mijn aanpak als interieurarchitect steunt op 3 pijlers: integriteit, vertrouwen en gemoedsrust voor, tijdens en nadat uw project is opgeleverd.

Een goede relatie met de klant is voor mij cruciaal bij elk project. Ik wil enkel samenwerken met mensen met wie ik een langetermijnrelatie kan opbouwen.

shanaz-razik
shanaz-razik

Elk interieurproject gaat gepaard met veel ontwerpen, gedachten, schetsen, vergaderingen en werfbezoeken. Desondanks bestaat de kunst erin om een mooi interieur te leveren alsof het ‘toevallig’ samengesteld is met een aantal kleuren, meubels en accessoires

HOE IK WERK

Interieurarchitectuur, is 20% ontwerpen en 80% projecten opvolgen. Het één kan niet zonder het ander.

1

Uniek interieurontwerp

Als binnenhuisarchitect luister ik naar al uw dromen en wensen voor uw interieur. Ik maak voor u een elegant en eigentijds ontwerp dat uw levensstijl perfect weerspiegelt. Ik stem mijn ontwerpen steeds af op uw persoonlijkheid, stijl en budget. Geen twee van mijn ontwerpen zijn dezelfde! Ik streef ernaar om mijn klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden qua design, materiaalkeuze en afwerking.

2

Karaktervolle en kleurrijke interieurs

Ik beschouw het als mijn taak als interieurarchitect om een karaktervol en tijdloos interieur te ontwerpen voor uw woning. Mijn designs zijn open, modern en kleurrijk. Met rake, weldoordachte accenten en zorgvuldig gekozen accessoires voorzie ik uw huis van een uiterst persoonlijke look. Ik wil dat u zich vanaf het allereerste moment thuis voelt in uw nieuwe interieur!

3

Projectopvolging met dat tikkeltje meer

Een bouwproject verloopt niet altijd van een leien dakje. Er gebeuren fouten op de werf, aannemers komen niet opdagen, het project gaat over tijd,… Dankzij mijn systematische projectaanpak kunt u zorgeloos (ver)bouwen. Desgewenst neem ik de volledige opvolging van uw (ver)bouwproject in handen. Ik neem slechts een beperkt aantal totaalprojecten aan per jaar zodat ik de kwaliteit kan garanderen. Ik streef naar een persoonlijke aanpak van mijn klanten en draag vlotte communicatie hoog in het vaandel.

4

Achtergrond in business studies en IT

Ik ben ervan overtuigd dat interieurarchitectuur voor 20% uit ontwerp bestaat en voor 80% uit project management. Het één kan niet zonder het ander. Voor ik naar België verhuisde, behaalde ik mijn masterdiploma in business studies en werkte ik een paar jaar in de IT-sector. Het is dankzij deze achtergrond en ervaring dat ik vandaag zoveel belang hecht aan de nauwgezette opvolging van mijn projecten op vlak van budget en planning. Ik heb verschillende internationale programma’s gevolgd inzake project management om me hier verder in te bekwamen. U kan erop rekenen dat ik uw project zal afwerken en opleveren volledig volgens uw verwachtingen. Dat is mijn verantwoordelijkheid als interieurarchitect!

5

Knowhow via vakverenigingen

Ik ben lid van de UDB (Union of Designers in Belgium) en van andere internationale verenigingen voor interieurarchitecten en vormgevers. Jaarlijks bezoek ik verschillende binnen- en buitenlandse beurzen om de vinger aan de pols te houden van wat er reilt en zeilt in de sector. Ik kan rekenen op de vakkennis van de organisaties waar ik deel van uitmaak, waardoor ik uitstekende kwaliteit kan bieden aan mijn klanten.

6

Binnenhuisarchitecte voor België en het buitenland

Ik woon en werk in de ruime omgeving van Gent. Mijn klanten zijn professionals en gezinnen in Oost-Vlaanderen. Zo verzorgde ik reeds interieurs in Gent, Sint-Martens-Latem, De Pinte, Heusden, Gentbrugge, Destelbergen, Merelbeke, Zottegem,… In Sri Lanka en Malediven ontwierp ik onder meer het interieur van verschillende hotels, winkels, villa’s, een luxeresort en een wellnesscentrum.

Heeft u plannen om te bouwen of te verbouwen? Droomt u van een uniek interieur met een sterke en strakke persoonlijkheid? Contacteer mij, interieurarchitect Shanaz Razik, voor advies of de begeleiding van uw totaalproject.