Waarom ik als interieurarchitect ook aan ‘exterieur’ denk

Waarom ik als interieurarchitect ook aan ‘exterieur’ denk

Het is nooit mijn bedoeling geweest om het ene project na het andere aan elkaar te rijgen. Het is ook allerminst mijn ambitie om een team van 20 mensen onder mij te hebben die de projecten voor mij coördineren. Mijn klanten zijn mijn Vips. Ze zijn geen nummers. Daarom ben ik heel selectief met de projecten die ik aanneem. Die verzorg ik dan ook persoonlijk tot in de puntjes.

Klant is koning

Mijn visie kan je het beste vergelijken met een conciërge service. Als deel van mijn kleine groep klanten ben je zeker van een persoonlijke aanpak en constante dienstverlening. Je legt jouw droominterieur in mijn handen, hoeft zelf geen vinger uit te steken en krijgt gegarandeerd een perfect afgewerkt interieur zonder kopzorgen in de plaats.

Duidelijke communicatie

Hoe ik dit kan garanderen? Dankzij duidelijke communicatie. Zo weet jij niet alleen van bij het begin waar je aan toe bent, maar ben je ook bij elke stap in het proces op de hoogte van de stand van zaken. Ik zet mijn klanten op de eerste plaats. Dat is ook de reden waarom ik mijn webshop heb opgezet. Het is een plek waar je gemakkelijk unieke interieurartikelen en geschenken vindt.

Het interieur-exterieureffect

Om mijn klanten volledig te ontzorgen, neem ik graag totaalprojecten aan. Dan komt er vaak ook een stukje exterieur bij het interieurproject kijken. Ook dat is een deel van het partnerschap dat ik met klanten aan ga: toegevoegde waarde bieden waar ik kan. Een mooi voorbeeld daarvan is een recent stadsterras in Gent en een penthouse terras in Strijpen.

Als interieurarchitect vind ik het fantastisch om een stukje buiten naar binnen te trekken. Maar het is eveneens een leuke uitdaging om het interieur uit te dragen naar buiten. De sfeer van het interieur doortrekken naar het terras of de poolhouse zorgt voor een rustig decor en eenheid. Dat is het interieur-exterieureffect.

Je vraagt je misschien af of ik als binnenhuisarchitect wel voldoende kennis heb om ook buiten het interieur te ontwerpen. Je mag er zeker van zijn dat ik waar nodig mijn partners inschakel. Denk bijvoorbeeld aan een landschapsarchitect voor het selecteren van planten. Onder het motto “schoenmaker, blijf bij je leest” en door mijn niet zo groene vingers – ik slaag er zelfs niet in om een cactus te onderhouden – doe ik beroep op professionals. Zo lever ik jou de leefomgeving waar je van droomde.

Klaar om je droominterieur te realiseren? Neem contact op!

Samen ontwerpen we die outdoor area waar boetiekhotels jaloers op zouden zijn.

Spread the love

Hebt je een project voor mij? Neem contact met mij op.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
    0