Een modern, warm interieur voor Kaatje en Danny

Een modern, warm interieur voor Kaatje en Danny

Wie modern zegt, denkt vaak aan koele tinten, zwart en wit. Aan strakke meubels en minimalistisch design. Daar denk ik helemaal anders over. Het bewijs daarvoor is het interieur dat ik ontwierp voor Kaatje en Danny in Gentbrugge. In Steps magazine van juni 2021 vind je een reportage daarvan.

Een huiselijke sfeer

Om de strakke hoekjes van het nieuwe huis af te ronden, zocht ik naar manieren om warmte en persoonlijkheid in het interieur te brengen zonder de minimalistische insteek van de nieuwbouw te negeren. Paars werd de accentkleur en harde materialen maakten plaats voor zachte, zelfs weelderige toetsen. Daarom koos ik bijvoorbeeld voor hout in plaats van beton. Het resultaat heeft een harmonieuze, levendige uitstraling zonder toeters en bellen.

“In een hedendaagse woning heb je al snel een overdaad aan iets hardere materialen.”

Shanaz Razik

Gentbrugge aan zee

Kaatje en Danny leefden een groot deel van hun leven aan de Belgische kust. Hun voorliefde voor de zee integreerde ik eveneens in het interieur. Wat een verloren hoek leek in de keuken – door zichtbare tellers voor nutsvoorzieningen – werd een brede kast met schuifdeur. En daarop, als kers op de taart, een levensgrote afbeelding van de Noordzeekust.

Laat je inspireren door mijn projecten!

Spread the love

Hebt je een project voor mij? Neem contact met mij op.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
    0