Het verhaal achter een interieur project te Oosterzele

Het verhaal achter een interieur project te Oosterzele

Midden februari van vorig jaar namen potentiële klanten uit Oosterzele met mij contact op. Ze zochten een interieurarchitect in de buurt van Oosterzele om hun leefkamer en bureau te verbouwen en in te richten.

Een week na onze kennismaking hebben ze mij zoals beloofd laten weten dat ze met mij wilden samenwerken. Het takenpakket werd uitgebreid met keuken, eetplaats en inkomhal.

De wensen van de klant gingen uit naar een warm en strak interieur. Naar een rode doch rustige omgeving met behoud van vloer in de keuken en nutsvoorzieningen.

Ik begeleide het project gedurende een jaar: van het eerste prille gesprek met de klanten, het ontwerp, de begeleiden bij aankopen, de werfopvolging en de coördinatie tot en met de accessoires.

Het was een boeiend traject waar met tientallen mensen aan gewerkt is. Het was weer een uitdaging om iedereen aan te sturen en adequaat en efficiënt te reageren op elke situatie.

Wanneer ik uiteindelijk een uniek project kan afleveren waar de klant vol verwondering is wordt de passie in mijn job nog steeds groter.

Het project verloop van begin tot einde.

De woning had een keuken die dertien jaar geleden geplaatst werd die functioneel was maar die niet paste in de stijl van wat de klant wenste en de ergonomie was niet optimaal.

De nieuwe keuken is strakker van vorm, lichter van materiaal en kleur.

keuken-op-maat-door-interieurarchitect-oosterzele_wm

luxe-interieur-keuken-ontwerp-en-uitvoering-binnenhuisarchitect_wm

Lades in plaats van deuren, verticale liftdeuren en inschuivende deuren zorgen voor meer opbergmogelijkheden en de gemakkelijk bereikbaarheid van de elektrische toestellen waardoor de ergonomie vergroot. Grote laden in het eiland naast de eettafel zorgen voor extra opbergruimte. Nu hoeft niemand op te staan om een pot choco te halen!

ergonomisch-keuken-met-ontwerp-op-maat_wm

keuken-ontwerp-op-maat-door-binnenhuisarchitect_wm

ontbijthoek-in-de-keuken_wm

interieur-van-een-eetplaats-modern_wm

Een leefruimte die voorheen donker en verloren lag tussen de keuken en het hoger gelegen bureau is nu veel lichter en aangenamer geworden. Door voldoende moduleerbare zit elementen te voorzien bestaat de mogelijkheid om een gezellige avond door te brengen of een klein feestje te geven in de leefruimte.

modern-en-warm-interieur-van-een-woning-in-oosterzele_wm

design-meubelen-op-maat-door-interieurarchitect_wm

ontwerp-van-een-woning-rond-gent-door-interieurarchitect_wm

Een element op maat voorzien van zitmogelijkheden, bergruimte en verlichting, scheidt bureau en leefruimte – werk en relax ruimte.

scheiding-tussen-bureau-en-leefruimte_wm

luxe-maatwerk-voor-interieur-door-binnenhuisarchitect_wm

Het oude rommelige bureau heeft plaats gemaakt voor een bureau dat veel strakker en ergonomischer is. Stopcontacten en netwerkaansluitingen zijn weggewerkt, er is voldoende opberging voorzien voor boeken en dozen. Open nissen zorgen voor een speelse karakter tussen de gesloten volumes.

thuiskantoor-in-zwart-wit-in-oosterzele_wm

Resultaat: een strak interieur met rood als leidraad, zeer tevreden klanten en een heel fiere interieur architect.

Klik hier om meer over dit project te lezen – Woning in Oosterzele

Klik hier om dit artikel in Engels te lezen – The story of an interior – Project Oosterzele

Spread the love

Hebt je een project voor mij? Neem contact met mij op.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
    0