Totaalproject

Totaalplaatje met oog voor details

Een totaalproject met mij, interieurarchitect Shanaz Razik, start met een gesprek om te peilen naar uw wensen en eisen. Dit gebeurt tijdens een adviessessie. Het ontwerpen van uw droominterieur verloopt in fases. Eerst maak ik verschillende schetsen en een mood board om zeker te zijn dat ik goed begrijp waar u naartoe wilt. De schets van uw keuze verwerk ik vervolgens tot een gedetailleerd 2D plan en een realistische 3D visualisatie. Zo krijgt u een perfect beeld van uw toekomstig interieur. Bij de presentatie van de plannen bezorg ik u de nodige stalen en documentatie van de gekozen materialen.

(Ver)bouwen zonder zorgen

Maar liefst 8 op de 10 klanten vertrouwen mij hun totaalproject toe. Veel mensen die een huis bouwen, verbouwen of renoveren beschikken immers niet over de nodige tijd of vakkennis om het project van begin tot einde op te volgen. Bovendien kan dit heel wat stress met zich mee brengen. Daarom neem ik als interieurarchitect met veel enthousiasme uw bouwproject in handen van A tot Z. Op die manier hoeft u er zelf niet van wakker te liggen.

Technische plannen en offertes

Tevreden met het interieurontwerp? Dan ga ik over tot het opstellen van de technische plannen voor de uitvoeringsfase. Ik vraag prijsoffertes op bij mijn vertrouwde aannemers, leveranciers en fabrikanten en ik bespreek ze samen met u in detail. Zo komt u na afloop van het bouwproject niet voor verrassingen te staan. Ik werk trouwens uitsluitend samen met professionals die dezelfde hoge kwaliteit nastreven als mij. Alleen zo kan ik mee bouwen aan het interieur van uw dromen!

Projectplanning en -opvolging

Als u de offertes goedkeurt, stel ik een nauwkeurige planning op. Ik leid de werkzaamheden in goede banen, ga ze ter plaatse controleren en stuur de aannemers en leveranciers aan. Ik bezorg regelmatig gedetailleerde werfverslagen en budgetrapporten zodat u steeds op de hoogte bent over de status van uw project. Bij vragen bezorg ik u binnen de 24 uur een reactie.

Projectopvolging met een plus

Projecten die over tijd gaan, aannemers die niet komen opdagen, fouten die gebeuren op de werf,… Bouwprojecten verlopen niet steeds van een leien dakje. Ik heb verschillende internationale programma’s bijgewoond om mijn projecten op een systematische en resultaatgerichte manier op te volgen. Ik neem slechts een beperkt aantal totaalprojecten aan per jaar zodat ik de kwaliteit ten allen tijde kan bewaken. Ik streef naar een persoonlijke aanpak van al mijn klanten en draag transparante communicatie met hen hoog in het vaandel. Uw woning verdient het allerbeste interieur en daar zorg ik voor!

Evaluatie van uw interieurproject

Dankzij de gedetailleerde offertes en tussentijdse budgetrapporten komt u na afloop van het bouwproject niet voor onaangename verrassingen te staan. Na de oplevering van uw interieurproject bezorg ik u een volledig klantendossier en een financieel overzicht. We maken samen een grondige evaluatie zodat we het totaalproject correct kunnen beëindigen.

Uw woning inrichten of renoveren? Laat mij uw project in goede banen leiden!

Contacteer mij voor een zorgeloos bouwproject van ontwerp tot oplevering!