Totaalprojecten

interieur-moodboard-voor-luxe-interieurs-door-interieurarchitect

Totaalplaatje met oog voor detail

De start van een totaalproject begint met een persoonlijke adviessessie. Tijdens die sessie vertel je je wensen voor de inrichting van je interieur. Jouw briefing is de basis van het uiteindelijke interieurontwerp.

Daarna start het totaalproject op. Je krijgt schetsen en een moodboard om zeker te zijn dat we op dezelfde lijn zitten qua stijl.

Je kiest vervolgens de schets die je het meeste aanspreekt. Op basis daarvan komt je interieur tot leven in een 2D-plan en een realistische 3D-visualisatie. Op dat moment ontvang je ook stalen en informatie over de materialen. Dankzij deze stappen heb je voor de start van de totaalrenovatie al een uitstekend beeld van hoe je interieur eruit zal zien én hoe het zal voelen!

Graag een adviessessie inboeken? Neem dan meteen contact op!

Stressvrij bouwen en verbouwen

Bouwen, verbouwen of renoveren brengt stress met zich mee. Zeker als je niet alle vakkennis bezit of onvoldoende tijd hebt om alles op te volgen. De complexiteit van de bouw, de vele vragen die je krijgt en de vele beslissingen die je moet nemen, zijn dan overweldigend.

Net daarom kies je best een partner die de bouwsector kent als haar broekzak. Die alles tot in de puntjes plant en opvolgt zodat jij geen kopzorgen hoeft te hebben. Maar liefst 80% van mijn klanten vertrouwt mij hun totaalproject toe.

Wil ook jij de totaalrenovatie van je interieur aan me toevertrouwen? Neem dan contact op!

Duidelijke technische plannen en offertes

Na jouw goedkeuring van het interieurontwerp, stel ik de technische plannen op voor de uitvoering van het totaalproject. In deze fase vraag ik ook offertes op bij mijn partners.

Ik werk enkel met betrouwbare aannemers, leveranciers en fabrikanten samen. Professionals die topkwaliteit hoog in het vaandel dragen en die net als ik alles op alles zetten om het ontwerp te realiseren.

Samen bekijken we de technische plannen en offerte tot in het detail. Zo is alles duidelijk en sta je op geen enkel moment voor verrassingen.

Werk niet met mij samen enkel en alleen voor mijn diensten. Kies voor mij omwille van de totaalervaring die ik je bied, namelijk van een stressvrij interieurproject met een verbluffend eindresultaat!”

Als ik je leven makkelijker kan maken en een plek kan creëren waar je je goed voelt en jezelf kan zijn, zowel privé als op werkvlak, dan is een totaalproject voor mij geslaagd!

Ik neem mijn klanten bij de hand en volg hun project volledig voor hen op, met alle hindernissen die erbij horen. Ik laat hen pas los als we het gewenste resultaat bereikt hebben en het tot in de puntjes ‘af’ is.

Duidelijke planning en communicatie

Eens je akkoord bent gegaan met de offertes, stel ik een gedetailleerde planning op voor het complete totaalproject. Op basis daarvan leid ik de werkzaamheden in goede banen. Je mag erop rekenen dat ik ter plaatse ga om aannemers en leveranciers aan te sturen. Zo zorg ik ervoor dat de afgesproken timing niet in het gedrang komt.

Dankzij duidelijke werfverslagen en budgetrapporten ben ook jij steeds op de hoogte van de stand van zaken. Ik streef ernaar dat je me nooit hoeft te bellen voor de status van het project. Heb je toch bijkomende vragen? Dan krijg je binnen de 24 uur een antwoord.

Meer weten over mijn totaalaanpak? Neem dan contact op!

interieur-moodboard-door-binnenhuisarchitect
flaylay-foto-van-een-interieurontwerp-voorstelling-door-een-interieurarchitect

Persoonlijke projectaanpak en transparante communicatie

Mijn totaalaanpak van interieurprojecten steunt op 3 pijlers: integriteit, vertrouwen en gemoedsrust. Ik neem heel bewust slechts een beperkt aantal projecten aan per jaar zodat ik de beste opvolging en kwaliteit kan verzekeren.

Dankzij mijn ervaring en opleidingen in projectmanagement weet ik perfect hoe ik moet omgaan met uitdagingen en mogelijke vertragingen in de bouw. Voor jou een grote meerwaarde: je mag erop rekenen dat ik anticipeer en geen uitdaging uit de weg ga.

Bovendien zorg ik ervoor dat je steeds op de hoogte bent van de status van het project. Je staat nooit voor verrassingen.

Is mijn aanpak voor de totaalrenovatie van je interieur precies wat je zoekt? Neem dan contact op!

Evaluatie van de totaalrenovatie

Na de oplevering van het project bezorg ik je een volledig overzicht van alles wat er is gebeurd om de totaalrenovatie van je interieur te realiseren. Dat bestaat uit je klantendossier en een financieel overzicht. Aan de hand daarvan evalueren we samen het bouwproject zodat we het totaalproject op een correcte manier kunnen afronden.

flatlay-opvolging-van-een-totaal-interieur-project

Samenwerken met Shanaz Razik

Totaalrenovatie

De totaalrenovatie van je interieur hoeft geen bron van stress of kopzorgen te zijn. Laat een professional met kennis van zaken het project overnemen en je bent zeker dat alles tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd wordt.

Adviessessie

Tijdens een adviessessie kan je bij mij terecht voor antwoorden op al je interieurvragen. Zo ben je zeker dat je het goed aanpakt en geen dure miskopen begaat.

B2B

Ben je een professional en op zoek naar een samenwerking waar we allebei de vruchten van plukken? Laten we samen de krachten bundelen en onze skills en knowhow delen!