Totaalproject

interieur-moodboard-voor-luxe-interieurs-door-interieurarchitect

Totaalplaatje met oog voor details

Een volledig interieurproject met ShanazRazik start met een persoonlijke adviessessie, waar ik aandachtig luister naar uw wensen voor de inrichting van uw woning. Daarna starten we het totaalproject op. Ik ontwerp uw interieur in verschillende fases. Om te beginnen maak ik schetsen en stel ik een mood board op, zodat ik zeker ben dat we op dezelfde lijn zitten qua stijl en interieurinrichting. U kiest welke schets ik uitwerk tot een gedetailleerd 2D-plan en een realistische 3D-visualisatie. Samen met deze plannen bezorg ik u de nodige stalen en informatie over de gekozen materialen. Zo krijgt u al een uitstekend beeld van hoe uw interieur eruit zal zien én hoe het zal voelen!

Stressvrij bouwen en verbouwen

Veel mensen dromen ervan een huis te bouwen, verbouwen of renoveren. Maar ze hebben vaak niet de tijd of vakkennis om dit in goede banen te leiden. De meesten zijn ook overweldigd door de complexiteit van een bouwproject en weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Dat is normaal: u kan niet in alles de beste zijn! Tegen deze mensen zeg ik: bespaar uzelf de tijd, de energie en de kopzorgen en laat mij uw totaalproject tot in de puntjes opvolgen. Maar liefst 8 op de 10 klanten vertrouwen mij hun project van A tot Z toe. Zo kunnen zij zich bezighouden met de dingen waar ze écht goed in zijn en hoeven ze niet wakker te liggen of te stressen over de (ver)bouwwerken.

Duidelijke technische plannen en offertes

Tevreden met mijn interieurontwerp? In de volgende fase stel ik de technische plannen op voor de uitvoering van de interieurwerken. Hiervoor vraag ik prijsoffertes op bij mijn vertrouwde aannemers, leveranciers en fabrikanten. Dit zijn stuk voor stuk professionals die topkwaliteit hoog in het vaandel dragen en die, net als ik, alles op alles zetten om mee te bouwen aan het interieur van uw dromen. Samen met u bekijk ik de technische plannen en bijhorende offertes in detail. Zo is alles klaar en duidelijk en komt u na afloop van het (ver)bouwproject niet voor verrassingen te staan.

Werk niet met mij samen enkel en alleen voor mijn diensten. Kies voor mij omwille van de totaalervaring die ik u bied, namelijk van een stressvrij interieurproject met een verbluffend eindresultaat!”

Als ik uw leven makkelijker kan maken en een plek kan creëren waar u zich goed voelt en uzelf kan zijn, zowel privé als op werkvlak, dan is een totaalproject voor mij geslaagd!

Ik neem mijn klanten bij de hand en volg hun project volledig voor hen op, met alle hindernissen die erbij horen. Ik laat hen pas los als we het gewenste resultaat bereikt hebben en het tot in de puntjes ‘af’ is.

Altijd op de hoogte over het project

Na de goedkeuring van de offertes stel ik een gedetailleerde planning op voor het totaalproject. Ik leid alle werkzaamheden in goede banen, ga ze ter plaatse controleren en stuur de aannemers en leveranciers aan zodat de timing niet in het gedrang komt. Ik hou u altijd op de hoogte over de stand van zaken van het project aan de hand van werfverslagen en budgetrapporten. Ik streef ernaar dat u mij als klant nooit moet bellen om te weten wat de status is van uw project. Hebt u toch bijkomende vragen? Dan bezorg ik u binnen de 24 uur een antwoord.

interieur-moodboard-door-binnenhuisarchitect
flaylay-foto-van-een-interieurontwerp-voorstelling-door-een-interieurarchitect

Persoonlijke projectaanpak, transparante communicatie

Ik streef naar een persoonlijke aanpak van elke klant en draag transparante communicatie en wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel. Ik neem bewust een beperkt aantal totaalprojecten aan per jaar zodat ik kan garanderen dat ze allemaal van topkwaliteit zijn. Helaas is het eigen aan bouwprojecten dat ze niet altijd van een leien dakje verlopen. Aannemers die hun kat sturen, fouten die gebeuren op de werf, projecten die over tijd gaan… Het gebeurt jammer genoeg vaak. Om mijn projecten systematisch en resultaatgericht op te volgen, heb ik verschillende internationale programma’s gevolgd inzake project management. Bovendien heb ik door mijn vorige werkervaring kennis van informatica, waardoor ik niet enkel onderlegd ben ik het creatieve aspect van interieurontwerp maar ook de technische opvolging van projecten voor mijn rekening kan nemen. Ik beschouw dit als een grote meerwaarde van mijn diensten als interieurarchitect.

Evaluatie van uw interieurproject

Samen bespreken we de offertes van de aannemers, fabrikanten en leveranciers. Ik bezorg regelmatig tussentijdse budgetrapporten zodat u na afloop van het interieurproject niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Na de oplevering bezorg ik u een volledig klantendossier en een financieel overzicht. Aan de hand hiervan evalueren we het bouwproject tot in de puntjes zodat we het op een correcte manier kunnen afronden.

flatlay-opvolging-van-een-totaal-interieur-project

Samenwerken met Shanaz Razik

Totaalproject

Een huis (ver)bouwen zonder stress en hinder voor uw drukke dagelijkse bezigheden? Uw totaalproject laten overnemen door een professional die wél kennis van zaken heeft en alles voor u regelt?

Adviessessie

Wilt u uw interieur zelf onder handen nemen maar bent u bang om het verkeerd aan te pakken? Geen zin om dure miskopen te begaan bij uw (ver)bouwproject?

B2B

Geïnteresseerd in een professionele samenwerking waar we allebei vruchten van plukken? Samen de krachten bundelen zodat onze skills en knowhow elkaar verbeteren?