B2B

Samenwerking met bouwprofessionals

Als bouwprofessional weet u dat alles begint met een stevige fundering. Daarom sta ik open voor boeiende professionele samenwerkingen waarbij ik mijn eigen ervaring en skills kan verenigen met die van andere bouwprofessionals. Zo leggen we een uitstekende basis om elkaars werk nog meer tot z’n recht te laten komen! Ik heb al veel mooie projecten gerealiseerd in samenwerking met architecten, aannemers, bouwpromotoren en vastgoedmakelaars. Als één team bundelen we onze krachten met hetzelfde eindresultaat voor ogen: een mooie woning, een tevreden klant en wie weet zelfs een project ‘voor in de boekjes’?

Eens de juiste basis gelegd is, kan een project alleen maar beter worden!

Adviessessie
flatlay-van-een-moodboard-voor-een-interieurproject

Architecten, aannemers, bouwpromotoren en makelaars kunnen een beroep doen op Shanaz Razik voor het volgende:

  • Ik volg volledige interieurprojecten op van begin tot eind. Een unieke totaalervaring voor de eindklant, die zich werkelijk over niks zorgen hoeft te maken!
  • Ik geef advies en tips voor de juiste meubels, raamdecoratie en accessoires. Ik werk nauw samen met een aantal topmerken in de interieursector.
  • Met veel plezier neem ik op uw vraag bepaalde aspecten van het bouwproject voor mijn rekening, bijvoorbeeld de interieurstyling.
  • Uw eindklanten kunnen bij mij terecht voor interieurtips tijdens een beknopte adviessessie. Zo help ik hen om de juiste keuzes te maken voor de inrichting van hun huis.

Hoe groot of hoe klein een bouwproject ook is, er zit sowieso altijd een gans team achter. Mensen die professioneel samenwerken als een goed geoliede machine bereiken de mooiste resultaten.

Voorbeelden van professionele samenwerkingen:

  • Architecten: ik zorg voor een designinterieur dat in overeenstemming is met de woning of het gebouw dat de architect heeft ontworpen. We brengen elkaars werk naar een hoger niveau en het project is meteen ‘picture perfect’!
  • Tuin- en landschapsarchitecten: ik help bij de keuze van de juiste tuinmeubels en -accessoires, zodat die perfect passen bij de rest van het tuindesign.
  • Vastgoedmakelaars: indien gewenst ben ik aanwezig tijdens gesprekken met toekomstige kopers. Op basis van mijn ervaring en mijn visie op het interieur van een woning probeer ik mensen te overtuigen van de waarde en het karakter ervan.
  • Bouwpromotoren: ik ontwerp designinterieurs voor high-end projecten van bouwpromotoren.
  • Aannemers: een aannemer van high-end bouwprojecten kan mij inschakelen om adviesgesprekken bij te wonen, waarbij ik de eindklant help om de juiste materialen te kiezen.

Picture perfect projecten

U kunt een beroep doen op mijn ervaring als interieurarchitect om ingebouwd of vrijstaand meubilair te ontwerpen. Het belang van de juiste accessoires mag niet onderschat worden in een interieur. Daarom geef ik ook stijladvies inzake kussens, tapijten, raamaankleding en andere decoratieve elementen zoals vazen en bloempotten. Het resultaat: een project dat tot in de puntjes af is, 100% picture perfect!

flatlay-opvolging-van-een-totaal-interieur-project

Samenwerken met Shanaz Razik

Totaalproject

Een huis (ver)bouwen zonder stress en hinder voor uw drukke dagelijkse bezigheden? Uw totaalproject laten overnemen door een professional die wél kennis van zaken heeft en alles voor u regelt?

Adviessessie

Wilt u uw interieur zelf onder handen nemen maar bent u bang om het verkeerd aan te pakken? Geen zin om dure miskopen te begaan bij uw (ver)bouwproject?

B2B

Geïnteresseerd in een professionele samenwerking waar we allebei vruchten van plukken? Samen de krachten bundelen zodat onze skills en knowhow elkaar verbeteren?