Adviessessie

Adviessessie

Voor wie?

Elk project met ShanazRazikinterior architect start met een adviessessie. Met deze sessies richt ik me tot:

  • Doe-het-zelvers die van aanpakken weten maar professionele begeleiding willen om hun interieurproject op te starten of verder te zetten.

Mensen die op zoek zijn naar een full-service oplossing voor hun interieur en die een beeld willen krijgen van wat een totaalproject met interieurarchitect ShanazRazik inhoudt.

Tijdens een adviessessie deel ik mijn jarenlange ervaring, kennis en knowhow als binnenhuisarchitect.

Communicatie, communicatie en nog eens communicatie: daar hecht ik heel veel belang aan. Er kan pas sprake zijn van een samenwerking op lange termijn als we elkaar 100% vertrouwen.

Het verbouwen verkeerd aanpakken, dure miskopen begaan voor uw interieur… Herkenbaar voor velen! Deze zaken kunt u makkelijk vermijden met mijn interieuradvies.

Adviessessie voor DIY’ers

We beginnen met een rondleiding door uw huis. U toont me de plekken die u onder handen wil nemen en hetgeen u zelf al gedaan hebt aan uw interieur. Zo krijg ik een beeld van uw smaak en stijl. Ik zal u vragen om me te vertellen wat uw wensen zijn voor de inrichting van uw woning. Zo kan ik elke ruimte van uw huis een uniek karakter geven – dat van u!

Na de rondleiding deel ik mijn kennis en tips met u. Ik beschouw dit als een brainstormsessie waarbij u van mij een ‘startpakket’ krijgt om uw interieurproject verder af te werken. Mijn adviezen mag u na afloop houden en gebruiken, alsook de schetsen die ik eventueel maakte tijdens de rondleiding in uw huis.

Deze adviessessie duurt minimum 2 en maximum 4 uur. Indien gewenst, kan u hierna een totaalproject opstarten met Shanaz Razik interior architect. Ik bezorg u graag alle informatie over een full-service project en wat u dit van voordelen oplevert.

Interieuradvies voor uw totaalproject

Als u mij alsinterieurarchitect wil inschakelen voor de volledige realisatie van uw droominterieur, voorzie ik een adviessessie van 2 uur. Tijdens dit gesprek luister ik naar uw wensen, uw budget en de planning die u voor ogen hebt voor uw (ver)bouwproject. Samen stellen we een realistisch plan van aanpak op. U zal meteen ondervinden hoeveel waarde ik hecht aan een vlotte communicatie met mijn klanten. Ik vind het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen voor we een samenwerking aangaan. Tijdens de adviessessie deel ik mijn visie op uw interieurproject. Enkel als we elkaar voor de volle 100% vertrouwen en op dezelfde lijn zitten over het resultaat dat we willen bereiken, kunnen we dit project samen doen slagen. In feite is dit voor u de enige ‘inspanning’ die u moet leveren tijdens het project: u hebt de (cruciale!) taak om de juiste persoon te kiezen die u kan begeleiden naar uw droomhuis. Voor de rest kan u gerust zijn: Shanaz Razik takes care of it all for you!

Inrichtingsadvies voor doe-het-zelvers

U kan bij mij terecht voor advies en expertise op verschillende vlakken:

  • Algemeen advies: inspiratie nodig voor de indeling van uw woning? Gaat u (ver)bouwen maar weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Ik bezorg u frisse ideeën om uw huis in te delen en de ruimtes mooi in te richten.
  • Kleuradvies: vindt u uw weg niet in de vele verfkleuren en -types die er vandaag op de markt zijn? Op zoek naar de juiste kleuren die bij uw persoonlijkheid passen en uw huis extra ‘schwung’ geven? Voor advies over verfkleuren en kleuraccenten voor uw woning, meubels en accessoires bent u bij mij aan het juiste adres! Mijn levendig, eigentijds kleurgebruik is een van mijn grootste troeven als interior architect.
  • Materiaaladvies: droomt u van een huis met een verbluffend ‘wow-effect’? Ik help u om kwaliteitsvolle materialen te vinden, bijvoorbeeld voor de vloeren, de muren of de keuken.
  • Verlichtingsadvies: verlichting kan u beschouwen als ‘make-up voor uw huis’. Want als u het netjes en subtiel aanbrengt, geeft het een bijzondere toegevoegde waarde aan uw huis.
  • Meubeladvies: wilt u van uw huis een echte thuis maken? Een gezellige, mooie woning die tegelijk praktisch en functioneel is ingericht? De juiste meubels – ingebouwd of vrijstaand – zijn hierbij doorslaggevend.
  • Raamdecoratie: een belangrijke ‘finishing touch’ voor elke woning is mooie raamaankleding. Hiermee creëert u veel sfeer en u blaast uw huis nieuw leven in. Ik help bij de keuze van de raamdecoratie die perfect past bij de stijl van uw interieur.

Advies voor accessoires: een prachtige jurk komt pas volledig tot haar recht met de mooiste juwelen erbij. Zo gaat het ook met een interieur: alles staat of valt met de juiste accessoires. Bij Shanaz Razik kan u terecht voor advies en tips om uw interieur te stylen. Mijn favoriete accessoires kan u bovendien kopen in de webshop!

Samenwerken met Shanaz Razik

Totaalproject

Een huis (ver)bouwen zonder stress en hinder voor uw drukke dagelijkse bezigheden? Uw totaalproject laten overnemen door een professional die wél kennis van zaken heeft en alles voor u regelt?

Adviessessie

Wilt u uw interieur zelf onder handen nemen maar bent u bang om het verkeerd aan te pakken? Geen zin om dure miskopen te begaan bij uw (ver)bouwproject?

B2B

Geïnteresseerd in een professionele samenwerking waar we allebei vruchten van plukken? Samen de krachten bundelen zodat onze skills en knowhow elkaar verbeteren?