Adviessessie

Advies op maat

Met mijn adviessessies richt ik me tot:

Met een adviessessie krijgt u op korte tijd toegang tot mijn ervaring, kennis en knowhow als binnenhuisarchitect.

Op weg naar uw droominterieur

In dit pakket starten we met een rondleiding door uw woning. U toont mij de ruimtes die u wilt aanpakken en de ruimtes die al klaar zijn. Dit geeft me een idee van de richting die u uit wilt met uw interieur. Ik peil naar uw wensen en behoeften voor de ruimte(s) in kwestie. Zo kan ik als binnenhuisarchitect aan elke ruimte een unieke persoonlijkheid geven: die van u! Na deze rondleiding deel ik mijn kennis en ervaring tijdens een brainstormsessie. Ik bezorg u dan ook eventuele schetsen die ik ter plaatse gemaakt heb. Deze sessie vindt plaats in uw woning en duurt 2 tot 4 uur.

Inrichtingsadvies met een plus

Bent u tevreden over mijn basisadvies en wilt u mij inschakelen voor de verdere uitvoering van uw (ver)bouwproject? Ik bied u als interieurarchitect een totaal dienst aan. Afhankelijk van uw project kan dit gaan over een mood board creëren, 2D en 3D plannen maken, samen met u showrooms bezoeken en daarna een volledige uitvoeringsdossier met opvolging en oplevering. Kortom (ver)bouwen zonder zorgen!

Advies à la carte

U kunt bij mij terecht voor advies op verschillende vlakken:

  • Algemeen advies: ik geef u ideeën om uw woning in te delen en ruimtes in te richten.
  • kleuradvies: ik maak u wegwijs doorheen de kleuren die uw woning extra uitstraling geven. Ik geef advies over kleuraccenten en -vlakken, ook voor meubels en accessoires.
  • materiaaladvies: ik toon u bijvoorbeeld welke vloer, muuraankleding en raamdecoratie uw huis nieuw leven kunnen inblazen.
  • verlichtingsadvies: u ontdekt de juiste verlichting en verlichtingsarmaturen voor uw woning.
  • meubeladvies: ik vertel u welke meubels (inclusief maatwerk) het best tot hun recht komen in uw woning.
  • raamdecoratie: ik geef u een voorstel voor raamaankleding in de juiste kleur en het geschikte materiaal.

De inrichting van uw woning nieuw leven inblazen?

Contacteer mij voor kleur- en interieuradvies!