Interieuradvies op maat

Adviessessie

Voor wie?

Elk interieurproject start met een adviessessie. Deze zijn gericht op:

  • Doe-het-zelvers die professionele begeleiding wensen om een interieurproject op te starten of verder te zetten
  • Mensen die op zoek zijn naar een professional om de totaalrenovatie van het interieur op te nemen en tot in de puntjes op te leveren.

Tijdens een adviessessie deel ik mijn jarenlange ervaring, kennis en knowhow als binnenhuisarchitect.

Communicatie, communicatie en nog eens communicatie: daar hecht ik heel veel belang aan. Er kan pas sprake zijn van een samenwerking op lange termijn als we elkaar 100% vertrouwen.

Het verbouwen verkeerd aanpakken, dure miskopen begaan voor uw interieur… Herkenbaar voor velen! Deze zaken kan je makkelijk vermijden met mijn interieuradvies.

Adviessessie voor doe-het-zelvers

Tijdens een adviessessie deel ik mijn jarenlange ervaring, kennis en knowhow als binnenhuisarchitect met jou. Je leidt me rond in je woning en toont me de ruimtes die je onder handen wil nemen of al onderhanden hebt genomen.

Tijdens de rondleiding pols ik naar je smaak, stijl en verwachtingen. Op basis van jou briefing schat ik het unieke karakter van elke ruimte in en zorg ik voor een persoonlijke invulling.

Na de rondleiding deel ik mijn kennis en tips. Het is een brainstormsessie waarbij je als het ware een ‘startpakket’ krijgt om je project verder af te werken. Elk advies dat je tijdens de adviessessie van me krijgt, zijn en blijven van jou. Maakte ik schetsen tijdens de rondleiding, dan zijn ook die 100% voor jou.

De adviessessie duurt tussen de 2 à 4 uur. Wil je liever dat ik het project van je overneem, dan starten we met een totaalproject.

Wil je een adviessessie inboeken? Neem contact op!

Interieuradvies voor totaalprojecten

Schakel je me in voor de totale realisatie van je droominterieur, duurt de adviessessie 2 uur. Tijdens dit gesprek luister ik naar je wensen, budget en planning. Samen stellen we een realistisch plan van aanpak op.

Ik vind het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen. Zo groeit het wederzijdse vertrouwen en weet je in mij een partner hebt gevonden die voor jouw droominterieur tot het uiterste gaat. Je zal meteen merken hoeveel waarde ik hecht aan vlotte communicatie met mijn klanten.

Tijdens de sessie deel ik ook mijn visie op jouw interieurproject. Dankzij jouw feedback weet ik of we op dezelfde lijn zitten. Jouw voornaamste en enige taak is ervoor zorgen dat je al je wensen en dromen op tafel legt. Ik zorg ervoor dat ze allemaal in verweven worden in je nieuwe interieur.

Ontdek of ik de juiste persoon ben om je droomhuis te creëren. Neem dan contact op!

Interieurstyling voor doe-het-zelvers

Ik sta bekend om mijn levendige, eigentijdse stijl. Een van mijn grootste troeven is bovendien mijn oog voor kleur en materiaal. Je kan bij me terecht voor advies en expertise op vlak van:

  • Algemeen advies: inspiratie nodig voor de indeling van je woning? Ga je (ver)bouwen maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Ik bezorg je frisse ideeën om je huis in te delen en de ruimtes mooi in te richten.
  • Kleuradvies: vind je je weg niet in de vele verfkleuren en -types die er vandaag op de markt zijn? Op zoek naar de juiste kleuren die bij je persoonlijkheid passen en je huis extra ‘schwung’ geven? Voor advies over verfkleuren en kleuraccenten voor je woning, meubels en accessoires ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn levendig, eigentijds kleurgebruik is een van mijn grootste troeven als interieurarchitect.
  • Materiaaladvies: droom je van een huis met een verbluffend ‘wow-effect’? Ik help je om kwaliteitsvolle materialen te vinden, bijvoorbeeld voor de vloeren, de muren of de keuken.
  • Verlichtingsadvies: verlichting kan je beschouwen als ‘make-up voor je huis’. Want als je het netjes en subtiel aanbrengt, geeft het een bijzondere toegevoegde waarde aan je huis.
  • Meubeladvies: wil je van je huis een echte thuis maken? Een gezellige, mooie woning die tegelijk praktisch en functioneel is ingericht? De juiste meubels – ingebouwd of vrijstaand – zijn hierbij doorslaggevend.
  • Raamdecoratie: een belangrijke ‘finishing touch’ voor elke woning is mooie raamaankleding. Hiermee creëer je veel sfeer en je blaast je huis nieuw leven in. Ik help bij de keuze van de raamdecoratie die perfect past bij de stijl van jouw interieur.
  • Advies voor accessoires: een prachtige jurk komt pas volledig tot haar recht met de mooiste juwelen erbij. Zo gaat het ook met een interieur: alles staat of valt met de juiste accessoires. Bij Shanaz Razik kan je terecht voor advies en tips om uw interieur te stylen. Mijn favoriete accessoires kan je bovendien kopen in de webshop!

Samenwerken met Shanaz Razik

Totaalrenovatie

Door de totaalrenovatie van je interieur hoeft geen bron van stress of kopzorgen te zijn. Laat een professional met kennis van zaken het project overnemen en je bent zeker dat alles tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd wordt.

Adviessessie

Tijdens een adviessessie kan je bij mij terecht voor antwoorden op al je interieurvragen. Zo ben je zeker dat je het goed aanpakt en geen dure miskopen begaat.

B2B

Ben je een professional en op zoek naar een samenwerking waar we allebei de vruchten van plukken? Laten we samen de krachten bundelen en onze skills en knowhow delen!