Interior design

Van adviessessie naar totaalproject

Elk project bij Shanaz Razik Interior Architect begint met een adviessessie. Deze sessie geeft u als klant de kans om te bekijken wat ik kan doen voor uw thuis. Wanneer u tevreden bent, gaan we door naar het screeningproces. Daarbij bespreken we uw verwachtingen, evenals het budget en de exacte timing. Hiervoor stel ik heldere communicatie centraal en dit doorheen heel het traject.
Na het screeningproces gaan we over naar het totaalproject.

Ontwerpfase: een overzicht van uw wensen en noden

In deze fase maak ik een uitgebreide klantenfiche op die al uw wensen en noden omvat. Ik kom samen met de betrokken aannemers langs bij u thuis. Daar nemen we alle nodige afmetingen en maken we de juiste afspraken vooraleer ik aan het voorontwerp begin. Op die manier kunnen we zo snel en efficiënt mogelijk te werk gaan. Het doel is om een mooi ontwerp uit te werken dat 100% haalbaar en uitvoerbaar is.

Voorontwerp: de basis van uw interieur

Wanneer alle ideeën zijn uitgewerkt, komen we nog eens samen. Tijdens dit gesprek presenteer ik enkele initiële concepten aan de hand van schetsen en een mood board. Dit geeft u een beeld van wat ik in gedachten heb voor uw woning. Na deze presentatie beslissen we samen over het definitieve voorontwerp. Dit werk ik vervolgens uit tot een definitief ontwerp.
Indien uw project eerder te maken heeft met styling dan met bouwwerken kunnen de voorontwerpfase en de designfase elkaar overlappen.

2D- en 3D-plannen: uw constructiegids

Het definitieve ontwerp wordt in detail uitgewerkt via realistische 2D- en 3D-plannen zodat u hier een duidelijk beeld van heeft. Afhankelijk van het type project presenteer ik uw design op een digitaal platform. Dit platform doet dan dienst als interne communicatietool tussen u als klant en ik als interieurarchitect. Elke ruimte wordt hier gedetailleerd in beeld gebracht tot de materialen en accessoires toe.

Uw huis in beeld, zoals het moet

Nu komt het moment waarop u het meest hebt gewacht, het moment dat u uw droomhuis tot leven ziet komen! Tijdens de laatste fase presenteer ik het definitieve ontwerp. Dit doe ik met behulp van de 2D- en 3D-plannen, evenals het digitale platform. Ook krijgt u documentatie en extra beeldmateriaal van de voorgestelde accessoires, een uitgebreide stalencollectie en gedetailleerde offertes.
Ik kan met trots zeggen dat nog geen enkele klant heeft afgehaakt na het presenteren van het design, ondanks mijn flexibele manier van werken.
Hierna stappen we over naar de effectieve uitvoering van de werken en kan u nog jarenlang genieten van uw nieuwe interieur.

Samenwerken met Shanaz Razik

Totaalproject

Lorem Ipsum is gewoon dummy-tekst van de druk- en zetindustrie. Lorem Ipsum is van de industrie geweest

Adviessessie

Lorem Ipsum is gewoon dummy-tekst van de druk- en zetindustrie. Lorem Ipsum is van de industrie geweest

B2B

Lorem Ipsum is gewoon dummy-tekst van de druk- en zetindustrie. Lorem Ipsum is van de industrie geweest