B2B

Ondersteuning van bouwprofessionals

Bent u een architect, interieurarchitect, aannemer of bouwpromotor? Dan kunt u ook terecht bij mij, interieurarchitect Shanaz Razik. Een bijkomende dienst die ik bied is namelijk advies aan de business to business markt.

Gericht interieuradvies

Als professionele klant kunt u op mij rekenen voor adviessessies op vlak van kleur, verlichting en materiaal. Zo kunt u uw eindklanten helpen om de juiste keuzes te maken voor hun interieur. Een mood board nodig of een presentatie met stalen van materialen? Ook hiermee ben ik u als binnenhuisarchitect graag van dienst.

Gedetailleerde 2D en 3D plannen

Ik neem de indeling van ruimtes onder de loep, stel gedetailleerde 2D plannen op en maak realistische 3D visualisaties. Hiermee kunt u uw eindklant overtuigen om met u samen te werken aan het interieur van zijn dromen. Mijn plannen zorgen tevens voor een duidelijke afbakening van het project zodat er geen misverstanden ontstaan over de afwerking van een woning, appartement of kantoor.

Picture perfect projecten

U kunt een beroep doen op mijn ervaring als binnenhuisarchitect voor een ontwerp voor ingebouwd of vrijstaand meubilair. Ik geef u graag advies over de gepaste accessoires zoals kussens, tapijten, decoratieve objecten, raamafwerking. Ik streef naar projecten die tot in de puntjes “af” zijn. Het totaalplaatje moet kloppen: dit helpt u om uw projecten door te verkopen aan uw klanten.

Bent u een bouwprofessional op zoek naar gericht interieuradvies?

Contacteer mij om samen het bouwproject van uw eindklant tot een goed einde te brengen!