Nederhasselt

Warm en modern thuiskantoor

Een startende zelfstandige wilde een comfortabele en inspirerende home office creëren in lijn met de rest van het interieur van het huis. Interieurarchitect Shanaz Razik trok het neutrale kleurenpallet van grijs, beige, zwart en wit door tot in het bureau. Dit zorgt voor een warme, moderne werkomgeving.

Verfijnde contrasten

Dankzij de zwevende bureaubladen is er voldoende werkruimte in het thuiskantoor zonder dat er te veel plaats ingenomen wordt. De kasten op maat in verfijnd fineerhout, die onder en boven de bureaubladen lopen, vormen een mooi contrast met de zwarte werkbladen. Het thuiskantoor werd voorzien van speelse verlichting in zwart, een leuke combinatie met het witte plafond.

Totaalplaatje tot in de details

Daarnaast werd een comfortabele hoek van het kantoor voorzien met loungestoelen in een luxueuze stof. Hier kan samengezeten worden met klanten. Alle accessoires, van de klok tot de bloemen, werden zorgvuldig uitgekozen om de afwerking van het thuiskantoor net dat tikkeltje meer te geven. Kortom, een totaalplaatje dat volledig klopt.

Wilt u uw thuiskantoor inrichten? Van uw bureau een aangename en inspirerende werkomgeving maken?

Neem contact met mij op