Uw interieurarchitecte Shanaz Razik

Multiculturele creativiteit

Ik ben geboren en getogen in Sri Lanka. In 2001 verhuisde ik naar België. Ik behaalde in 2005 mijn diploma Interieurvormgeving aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) in Gent. Met mijn multiculturele achtergrond sla ik een brug tussen strak Europees design en kleurrijke Aziatische verfijning. Mijn aanpak als interieurarchitect steunt op 3 pijlers: integriteit, vertrouwen en gemoedsrust voor, tijdens en nadat uw project is opgeleverd.

Uniek interieurontwerp

Als binnenhuisarchitect luister ik naar al uw dromen en wensen voor uw interieur. Ik maak voor u een elegant en eigentijds ontwerp dat uw levensstijl perfect weerspiegelt. Ik stem mijn ontwerpen steeds af op uw persoonlijkheid, stijl en budget. Geen twee van mijn ontwerpen zijn dezelfde! Ik streef ernaar om mijn klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden qua design, materiaalkeuze en afwerking.

Karaktervolle en kleurrijke interieurs

Ik beschouw het als mijn taak als interieurarchitect om een karaktervol en tijdloos interieur te ontwerpen voor uw woning. Mijn designs zijn open, modern en kleurrijk. Met rake, weldoordachte accenten en zorgvuldig gekozen accessoires voorzie ik uw huis van een uiterst persoonlijke look. Ik wil dat u zich vanaf het allereerste moment thuis voelt in uw nieuwe interieur!

Projectopvolging met dat tikkeltje meer

Een bouwproject verloopt niet altijd van een leien dakje. Er gebeuren fouten op de werf, aannemers komen niet opdagen, het project gaat over tijd,… Dankzij mijn systematische projectaanpak kunt u zorgeloos (ver)bouwen. Desgewenst neem ik de volledige opvolging van uw (ver)bouwproject in handen. Ik neem slechts een beperkt aantal totaalprojecten aan per jaar zodat ik de kwaliteit kan garanderen. Ik streef naar een persoonlijke aanpak van mijn klanten en draag vlotte communicatie hoog in het vaandel.

Knowhow via vakverenigingen

Ik ben lid van de UDB (Union of Designers in Belgium) en van andere internationale verenigingen voor interieurarchitecten en vormgevers. Jaarlijks bezoek ik verschillende binnen- en buitenlandse beurzen om de vinger aan de pols te houden van wat er reilt en zeilt in de sector. Ik kan rekenen op de vakkennis van de organisaties waar ik deel van uitmaak, waardoor ik uitstekende kwaliteit kan bieden aan mijn klanten.

Uw binnenhuisarchitecte voor Oost–Vlaanderen

Ik woon en werk in de ruime omgeving van Gent. Mijn klanten zijn professionals en gezinnen in Oost-Vlaanderen. Zo verzorgde ik reeds interieurs in Gent, Sint-Martens-Latem, De Pinte, Heusden, Gentbrugge, Destelbergen, Merelbeke, Zottegem,… In Sri Lanka en Malediven ontwierp ik onder meer het interieur van verschillende hotels, winkels, villa’s, een luxeresort en een wellnesscentrum.

Heeft u plannen om te bouwen of te verbouwen? Droomt u van een uniek interieur met een sterke en strakke persoonlijkheid? Contacteer mij, interieurarchitect Shanaz Razik, voor advies of de begeleiding van uw totaalproject.