Referenties

Strijpen

“Ik kon me meteen vinden in Shanaz’ voorstel om te werken met groene tinten. I love the colors of nature! En het resultaat mag gezien zijn. Ook de meubels die Shanaz uitkoos, zijn prachtig. Ze stak veel tijd in de juiste stoffering zodat ze volledig passen in het totaalplaatje. Ik voel me echt thuis in mijn appartement!”

“De sterkste troef van Shanaz Razik is ongetwijfeld haar communicatie. Ze hield me de hele tijd uitstekend op de hoogte van de status van de werken. Als er problemen waren, werd ik snel ingelicht en kwam Shanaz steeds met een goede oplossing. Dankzij haar ruime ervaring en haar vast netwerk van aannemers kon ze altijd kort op de bal spelen. Van vertragingen was nauwelijks sprake.”

“Ik was van mijn sokken geblazen toen ik het eindresultaat zag. Zoveel mooie details, en wat een mooie presentatie bij de oplevering! Shanaz Razik is een ontzettend gedreven en gepassioneerde interieurarchitecte met veel ervaring en expertise. Ik kan iedereen aanbevelen om met haar te werken!”

Aalst

“Al van bij het eerste contact hadden we een bijzonder goed gevoel bij de aanpak en werkwijze van Shanaz Razik. Ze stelde veel gerichte vragen zodat ze onmiddellijk een beeld kreeg van onze wensen en dromen. We besloten al heel snel om ons verbouwingsproject aan haar toe te vertrouwen.”

“Het eerste ontwerp dat Shanaz ons presenteerde bezorgde ons een instant wow-gevoel: het was precies wat we voor ogen hadden. Zo stijlvol, realistisch en gedetailleerd!”

“Shanaz volgde alle werken tot in de puntjes op. Ze communiceerde duidelijk, hield het budget onder controle en loste problemen snel op. Zonder de hulp en vakkennis van onze interieurarchitect hadden we dit project niet tot een goed einde kunnen brengen. We genieten elke dag van ons interieur!”

Sint-Goriks-Oudenhove

“Shanaz is zeer flexibel, wat het erg aangenaam maakte om met haar samen te werken. Ze staat in voor het totaalplaatje en heeft veel oog voor details. Ze hielp ons heel goed bij de materiaal- en meubelkeuze, zodat we hier zelf niet van moesten wakker liggen.”

“Tijdens de werkzaamheden hield Shanaz ons altijd zeer goed op de hoogte van de stand van zaken. Dit gaf ons veel vertrouwen dat het eindresultaat uitstekend zou zijn.”

“Ons interieur is nu echt zoals we het wilden. We voelen rust en gezelligheid als we thuiskomen, iets wat we vroeger niet hadden. Bedankt Shanaz!”

Oosterzele

“Tijdens het eerste gesprek kregen we een duidelijke uitleg over de aanpak, de stijl, de manier van werken … Wat we doorheen het proces sterk apprecieerden, waren de eerlijkheid en de passie”

“In de ontwerpfase zagen we Shanaz’ liefde voor de job. Elk detail moest juist zitten, alsof het voor haar eigen huis was. Het eindresultaat komt perfect overeen met de 3D visualisaties die we te zien kregen. Ze overtrof alle verwachtingen.”

“We hebben nooit het gevoel gehad dat Shanaz andere klanten had. Er waren weliswaar wat fouten bij de uitvoerende partijen, maar het eindresultaat doet alle problemen vergeten. It feels like home!”

Zottegem 03

“Shanaz heeft zeer veel oog voor details. Die geven een enorme meerwaarde aan het eindresultaat. De onderaannemers met wie ze werkt, weten dit ook van haar en ik heb de indruk dat zij hierdoor hun werk nauwkeuriger uitvoeren.”

“Op vlak van communicatie is Shanaz echt top. Ze speelt altijd kort op de bal, zowel naar de aannemers als naar de klant toe. Ze had een zeer strakke planning voor ogen en het is gelukt om die na te komen. Op een viertal maand was het project afgerond: veel efficiënter dan dat kan het niet, denk ik.”

“Ik zou ShanazRazik omschrijven als ‘kordaat klantvriendelijk’. Ze heeft een duidelijke visie voor ogen van het interieurontwerp, afgestemd op de wensen van de klant en aangevuld met eigen verrassende accenten. Haar werfopvolging is uitstekend en ze werkt met betrouwbare onderaannemers die hun vak perfect beheersen.”

Gentbrugge

“Tijdens onze gesprekken met Shanaz Razik bleek al snel dat we op dezelfde golflengte zaten. Shanaz begreep perfect waar we naartoe wilden met ons interieur. We hebben geen enkele andere interieurarchitect gecontacteerd en besloten onmiddellijk om met haar in zee te gaan.”

“Het ontwerp van Shanaz was een regelrecht schot in de roos. We waren vooral onder de indruk van de gedetailleerde uitwerking en de realistische weergave. Shanaz had rekening gehouden met alles wat we gevraagd hadden.”

“De communicatie verliep vlekkeloos en Shanaz was er altijd wanneer we haar advies nodig hadden of er een probleem moest opgelost worden. Ze liet werkelijk niks aan het toeval over. Voor een volgende project zouden we zeker niet twijfelen om opnieuw met haar samen te werken!”

Beveren

“De stijl van de ontwerpen die we op de website zagen, beviel ons meteen: redelijk strak en niet te klassiek. Op basis van ons budget heeft Shanaz de ideeën uitgewerkt in een origineel ontwerp.”

“Er volgden heel wat contacten met vakmensen; we bezochten samen speciaalzaken voor verlichting en gordijnen; en we kregen voldoende voorbeelden en stalen te zien.”

De uitvoering van het gekozen ontwerp is vlekkeloos verlopen. We zijn nog steeds erg tevreden over ons nieuwe interieur, we voelen er ons erg in ‘thuis’!”

Zaventem

“Wij hebben tweemaal samengewerkt met Shanaz: één keer voor de vernieuwing van het interieur van ons huis en de tweede keer om een appartement op te frissen. Beide opdrachten hadden een totaal verschillend, verrassend eindresultaat. Dat is het beste bewijs dat bandwerk niet bestaat bij ShanazRazik!”

“Shanaz is heel creatief en legt bijzondere accenten in haar ontwerpen, wat een meerwaarde bezorgt aan ons interieur. We kregen het gevoel van echt in een nieuw huis te wonen en voelden ons meteen goed in het interieur.”

“De aanpak van Shanaz is uitstekend. Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en we konden altijd open gesprekken voeren. Ze volgde de werkzaamheden nauwkeurig op en we voelden echt dat deze opdracht ook haar opdracht was. Ze deed het alsof het voor zichzelf was. Na onze eerste samenwerking hebben we dan ook geen seconde getwijfeld om opnieuw met haar samen te werken!”