Interieurontwerp

Professioneel interieurontwerp

Bent u een doe-het-zelver die graag de handen uit de mouwen steekt? Van plan om zelf de bouwwerkzaamheden in goede banen te leiden met uw team van aannemers en leveranciers? U kunt zich laten bijstaan door mij, interieurarchitect Shanaz Razik, om een professioneel ontwerp op te stellen. Na een screening (telefonisch gesprek en vragenlijst) kom ik langs bij u thuis om uw interieur te bekijken. Ik geef de nodige uitleg over mijn werkwijze en toon enkele voorbeelden van mijn voorbije projecten. Zo krijgt u een goed beeld van mijn ervaring, vakkennis en stijl.

Uw woning zoals ze er écht zal uitzien

Indien u beslist om met mij samen te werken, leggen we een nieuwe afspraak vast. Ik kom uw woning opmeten en luister naar uw dromen en wensen. Op basis hiervan maak ik verschillende ontwerpen en een mood board. Daarna is de keuze aan u. U kunt ervoor kiezen om zelf leveranciers te contacteren en materiaal aan te kopen. In dat geval bezorg ik u mijn ideeën en een basisconcept voor uw interieur, waarvan u kunt starten. Als u graag wilt dat ik insta voor alle aankopen en opvolging ervan, dan zorg ik voor gedetailleerde plannen in 2D en 3D. Ik geef u gedetailleerd beeld van de ruimte, de materialen, de verlichting, de kleuren en de meubels. U krijgt het gevoel alsof u er al woont!

Vlotte opvolging dankzij 2D en 3D plannen

Uw (ver)bouwproject zelf opvolgen? Dat kan ook! Met gedetailleerde 2D plannen en een 3D simulatie kunt u het werk van uw aannemers in goede banen leiden. U toont hen de plannen en het gewenste eindresultaat voor ze beginnen, zodat ze accurate offertes kunnen opstellen en goed weten wat er verwacht wordt. Tijdens de uitvoering van de werken kunt u alles opvolgen en bijsturen waar nodig.

Uw keuken en living herinrichten? Nood aan een professioneel interieurontwerp?

Contacteer mij om samen te werken aan uw droominterieur!